Via Nissan Charge App’en eller brugerportalen (Nissan.plugsurfing.com)

• Du tilmelder dig vores service ved at:
  • skrive din e-mailadresse og lave en adgangskode.
  •  registrere din Nissan-EV’s VIN-nummer (godkendelse af VIN sker med det samme. Hvis kunden indregistrerer et forkert VIN-nummer, vil de skulle sende bilens registreringsdokumenter og deres ID-kopi til   vin.check@plugsurfing.com for godkendelse. Kundeservice vil derefter godkende dokumenterne og tilføje VIN-nummeret til kontoen).
  • Indregistrere din betalingsmetode (Visa/Mastercard/Paypal).

Du vil derefter modtage en velkomstmail som bekræftelse på, at din indregistrering er fuldført.