•     Meld dig ind via Nissan Charge App’en eller gennem brugerportalen (Nissan.plugsurfing.com)

• Udfyld med din e-mail-adresse og lav en adgangskode.

• Indregistrer dit Nissan EV VIN-nummer. Hvis den tidligere ejer ikke har slettet vedkommendes VIN-nummer vil du modtage en fejlmeddelelse. I dette tilfælde skal du videresende til vin.check@plugsurfing.com et bevis på dit ejerskab  (ID-kopi og kopi af bilens registreringsdokumenter med det samme navn)

• Derefter vil du få en bekræftelse og adgang til Nissan Charge app’en indenfor 4 timer (indenfor kundeservicens arbejdstimer)