Du kan beholde både din charging nøgle og din Nissan Charge konto; men du vil være nødsaget til at slette dit ”gamle” VIN i Nissan Charge app’en und ”Køretøjs identifikationsnummer” eller på Nissan.plugsurfing.com under køretøjernes menu. 

  • Efter sletning af dit     VIN-nummer bliver din konto deaktiveret.      
  • Du vil være nødsaget til     at tilføje en ny Nissan EV VIN til at bruge din konto igen med dit     nye Nissan køretøj.      


Hvis dit ”gamle” VIN-nummer ikke er slettet, vil den nye ejer af bilen ikke kunne indregistrere dette VIN-nummer. Venligst bemærk at med mere end 12 måneder mellem sletning af det gamle VIN og indregistrering af det nye VIN vil du være nødt til at lave en ny konto.