Før du rapporterer et problem, venligst check:

• Om kablet er rigtigt indsat. I så fald og bilen stadig ikke lader op, stop sessionen og start igen.
  • Din internetforbindelse hvis du bruger app’en.

Har du stadig et problem?

• Hvis stationen ikke virker eller hvis der er et problem med selve stationen, kontakt da venligst direkte ladestationens operatør. Hotline-nummeret kan findes direkte på stationen eller i vores app.
  • Hvis du har et problem med Nissan Charge app’en eller din Charging nøgle, kontakt os venligst.