Nissan Charge -sovelluksessa tai -käyttäjäportaalissa (Nissan.plugsurfing.com)

• Rekisteröidy palveluun:
    1. antamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasanan.
    2. rekisteröimällä Nissan-sähköautosi valmistenumeron (VIN-numero). Valmistenumeron oikeellisuus tarkistetaan saman tien. Jos asiakas antaa väärään valmistenumeron, häntä pyydetään lähettämään autonsa rekisteriote sekä kopio henkilöllisyystodistuksestaan osoitteeseen vin.check@plugsurfing.com oikeellisuuden arviointia varten. Asiakaspalvelu tarkastaa asiakirjat ja lisää valmistenumeron tiliin.
    3. rekisteröimällä maksutapasi (Visa/Mastercard/PayPal).
    4. Tämän jälkeen saat sähköpostin vahvistuksena siitä, että rekisteröinti suoritettiin onnistuneesti.