• Rekisteröidy Nissan Charge -sovelluksessa tai -käyttäjäportaalissa (Nissan.plugsurfing.com)
  • Antamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasanan
  • Rekisteröimällä Nissan-sähköautosi valmistenumeron. Jos edellinen omistaja ei ole poistanut valmistenumeroa omalta tililtään, saat virheilmoituksen. Tässä tapauksessa sinun on lähetettävä todiste omistusoikeudestasi (kopio saman henkilön nimellä olevasta henkilöllisyystodistuksesta ja auton rekisteriotteesta) osoitteeseen vin.check@plugsurfing.com.
  • Saat tämän jälkeen vahvistuksen sekä pääsyn Nissan Charge -sovellukseen neljän tunnin kuluessa (asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa).