• Voit sulkea latausavaimen sovelluksessa tai käyttäjäportaalissa ("Latausavain"-valikko).
  • Jos et onnistu sulkemaan latausavainta, voit pyytää asiakaspalvelua tekemään sen puolestasi. Nissan-latausavaimesi sulkeminen mahdollisimman pian on tärkeää sen luvattoman käytön estämiseksi.
  • Löydät asiakaspalvelun numeron sovelluksessa tai käyttäjäportaalissa kohdasta "Asiakaspalvelu".
  • Pystyt tilaamaan uuden latausavaimen milloin vain sovelluksessa tai käyttäjäportaalissa.