• Sinulla on kaksi vaihtoehtoa lataustapahtuman aloittamiseksi tai lopettamiseksi: Nissan-latausavain tai Nissan Charge -sovellus. Joskus vain latausavaimen käyttö on mahdollista riippuen latauspisteen ylläpitäjästä.
  • Käyttäessäsi Nissan Charge -sovellusta, valitse latausasema nähdäksesi sen yksityiskohtaiset tiedot.
  • Kun olet latausasemalla, seuraa latausnäytöllä annettuja ohjeita.

Lataustapahtuman aloittaminen sovelluksella:

Valitse kartalla latausasema, jota haluat käyttää. Näytölle tulee yksityiskohtaiset tiedot latausaseman tilasta. Paina         "alkaa"- näppäintä aloittaaksesi lataustapahtuman. Painike on näkyvillä vain niillä asemilla, joilla voi maksaa                     sovelluksen kautta.

Lataustapahtuman aloittaminen latausavaimella:

Pidä latausavainta merkityllä kohdalla (RFID-lukija). Lataustapahtuma alkaa muutamassa sekunnissa.

Ongelmia latauksessa?

• Jos latauspiste ei toimi tai itse asemassa on ongelma, ole suoraan yhteydessä aseman ylläpitäjään. Puhelinpalvelun numero on näkyvillä suoraan asemalla sekä myös sovelluksessamme.
  • Jos sinulla on ongelmia Nissan Charge -sovelluksen tai latausavaimen kanssa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun asuinmaassasi.