• Aikana, jona Nissan tarjoaa käyttömaksun, maksat ainoastaan lataustapahtumistasi, mikä tarkoittaa joko kulutusta kilowattitunteina tai laturilla kulutettua aikaa riippuen latauspisteen ylläpitäjän hinnoittelusta. Tämän aikajakson päätyttyä sinun on maksettava 1 euron suuruinen kuukausittainen käyttömaksu.
  • Latauspisteen ylläpitäjän ilmoittaman hinnan lisäksi maksettavaksi ei tule verkkovierailumaksuja tai muita ylimääräisiä maksuja.
  • Löydät lisätiedot kunkin latauspisteen hinnoittelusta valitsemalla aseman kartalta Nissan Charge -sovelluksessa.