• Aanmelden via de Nissan Charge-app of gebruikersportaal (Nissan.plugsurfing.com)
    • Invullen van uw e-mailadres en het maken van een wachtwoord.
    • Het registreren van uw Nissan EV VIN-nummer. Als de vorige eigenaar zijn VIN-nummer nog niet heeft verwijderd, krijgt u een foutmelding. In dit geval moet u een kopie van het eigendom aan vin.check@plugsurfing.com meedelen (ID-kopie en Auto registratiedocumenten kopiëren met dezelfde naam).
    • U krijgt dan binnen 4 uur (binnen de werkuren van de klantenservice) een bevestiging en toegang tot de Nissan Charge-app.