• Toegang tot uw accountgegevens via uw app of het gebruikersportaal (nissan.plugsurfing.com).
  • Ga naar het tabblad ‘oplaadsleutel’ klik op Activeer laadsleutel  vul het formulier in met de unieke EVCO ID-code van uw Oplaadsleutel. U vindt deze unieke identificatie op de achterzijde van uw Nissan-oplaadsleutel, te beginnen met DE * 8PS.
  • Opmerking: activeren van de laadsleutel kan tot 24 uur duren.