• U kunt de laadsleutel deactiveren in de app of het gebruikersportaal (menu ‘oplaadmenu’).
  • Als het u niet lukt om de sleutel te deactiveren, kunt u de klantenservice vragen om het voor u te doen. Blokkeer uw laadsleutel zo snel mogelijk om onwettig gebruik te voorkomen.
  • U vindt het nummer dat u rechtstreeks moet contacteren op de app of gebruikersportaal (nissan.plugsurfing.com), in het gedeelte ‘Klantenservice’.