• U heeft 2 mogelijkheden om een laadsessie te starten/ stoppen: met behulp van een Nissan-oplaadsleutel of met behulp van de Nissan Charge-app. Soms is alleen de optie ‘Oplaadcode’ beschikbaar - deze hangt af van de operator van het laadpunt.
  • Klik in de Nissan Charge-app op een laadstation om alle gedetailleerde informatie te bekijken.
  • Als u zich vóór het laadstation bevindt, volg dan altijd de aanduiding op het scherm van de laadpaal.

Een sessie starten met de app:

Klik op de kaart op het laadstation dat u wilt gebruiken. Gedetailleerde informatie over de status van het laadstation verschijnt. Klik op de knop "Starten" om een sessie te starten. Deze knop wordt alleen getoond op stations die via de app betaalbaar zijn.

Een sessie starten met de laadsleutel:

Houd de laadsleutel bij aan het gemarkeerde punt (RFID-lezer) en de laadsessie start na een paar seconden

Heeft u een probleem met opladen?

• Neem contact op met de exploitant als het station niet werkt of als er een probleem is met het station zelf. Het hotline-nummer kan direct op het station of in onze app worden gevonden.
  • Als u problemen ondervindt met de Nissan Charge-app of uw oplaadsleutel, neemt u contact op met de klantenservice voor uw land.