Controleer voordat u een probleem meldt:

• Dat de kabel stevig vastzit. Als dat het geval is en de auto laadt nog steeds niet op, stop dan de sessie en begin opnieuw.
  • Uw internetverbinding als u de app gebruikt.

Heeft u nog steeds een probleem?

• Als het station niet werkt of als er een probleem is met het station zelf, neem dan rechtstreeks contact op met de exploitant van het oplaadpunt. Het hotline-nummer kan direct op het station of in onze app worden gevonden.
  • Neem contact met ons op als u problemen ondervindt met de Nissan Charge-app of uw laadsleutel.