Wanneer uw oplaadsleutel is geactiveerd, zou deze moeten werken voor alle laadstations die RFID-toegang toestaan. U kunt dit controleren in onze app en de webportal. Als een laadstation uw sleutel niet accepteert, is dit waarschijnlijk om één van de volgende redenen:

Het laadstation is offline

Als het laadstation offline is, kan de laadsleutel niet worden goedgekeurd door het laadstation. Gewoonlijk zijn laadstations via een mobiele datalink (zoals uw smartphone) met internet verbonden. In sommige gebieden kan een dergelijke gegevensverbinding van tijd tot tijd niet worden gegarandeerd vanwege een onvoldoende netwerkdekking. In dit geval helpt het om een paar minuten te wachten en het opnieuw te proberen.

Houd er rekening mee dat:

Foutmeldingen zoals "Autorisatie mislukt" of "Autorisatie niet mogelijk" betekenen niet dat uw laadsleutel niet werkt. Helaas geven veel laadstations dit bericht weer als ze offline zijn.

Het laadstation maakt geen deel uit van ons Plugsurfing-netwerk

Voor dergelijke laadstations heeft onze partner Plugsurfing nog geen contract met de exploitant - het laadstation is dus niet toegankelijk via Nissan Charge. U kunt al onze laadstations in de kaart van de App bekijken.