Via Nissan Charge-appen eller användarportalen (Nissan.plugsurfing.com)

• Registrera dig för tjänsten genom att:
    • Ange din e-postadress och skapa ett lösenord.
    • registrera VIN-numret (chassinumret) för din Nissan (validering av VIN-numret sker direkt. Om kunden anger ett felaktigt VIN-nummer ombeds de skicka bilens registreringsbevis och en kopia på legitimation till vin.check@plugsurfing.com för validering. Kundtjänsten kommer sedan att validera dokumenten och lägga till VIN-numret till kontot).
    • Registrera din betalningsmetod (Visa/Mastercard/PayPal).
    • Du kommer därefter få ett e-postmeddelande som bekräftar att registreringen genomförts.