• Registrera dig via Nissan Charge-appen eller användarportalen (Nissan.plugsurfing.com)
    • Ange din e-postadress och skapa ett lösenord
    • Registrera VIN-numret för din Nissan. Om den tidigare ägaren inte raderat sitt VIN-nummer kommer du få ett felmeddelande. I så fall måste du skicka ett bevis på ägarskapet till vin.check@plugsurfing.com (kopia av legitimation och bilregistreringsdokument med samma namn)
    • Du får därefter en bekräftelse och åtkomst till Nissan Charge-appen inom fyra timmar (under Nissan Charges kundtjänsts arbetstid)